Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Szállítási módok

A várható szállítási idő 1-4 munkanap.

Ha a rendelt termék elérhető üzletünkben is, akkor a 13:00 előtt leadott rendelések már másnapra házhoz érnek. Amennyiben a termék külső raktárunkban van, úgy a várható szállítási idő 2-4 munkanap. Amennyiben több információra van szüksége rendelésével kapcsolatban, kérjük keressen minket telefonon vagy emailben. 

Házhozszállítás esetén a GLS minden esetben küld értesítést a kiszállítást megelőző munkanapon. Személyes átvétel esetén, a termék üzletbe való beérkezését követően, azonnal értesítjük a vásárlót emailben.  Bővebb információért a rendelésével kapcsolatban kérjük keressen minket emailben, telefonon vagy Facebookon, ahol pontos tájékoztatást tudunk adni minden rendelésről.

Személyes átvétel: Megrendelését személyesen átveheti belvárosi üzletünkben, az I. kerületben. A megrendelés átvehetőségéről minden esetben emailben tájékoztatjuk. Az üzlet előtt ideiglenesen lehet parkolni, így közvetlen a bejárat előtt meg lehet állni. 

Üzletünk címe: 1011 Budapest, Bem rakpart 3.

 

Házhozszállítás: Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. Házhozszállítás esetén a GLS minden esetben küld értesítést a kiszállítást megelőző munkanapon. Amennyiben az első alkalommal nem sikerül átvenni a csomagot, a GLS mégegyszer megpróbálja azt kiszállítani. Kérjük amennyiben visszamondja vásárlását, azt még a csomag feladása előtt tegye meg!

Házhozszállítás díja:
- 0-4999 Ft között 1499 Ft

- 5000-14999 Ft között 999 Ft

- 15.000 Ft felett ingyenes

 

Átvétel GLS csomagponton: Vegye át a megrendelt termékeket egy Ön által kiválasztott GLS csomagponton. A GLS minden esetben értesítést küld ha a rendelése átvehető a kiválasztott csomagponton. 

Csomagpontra szállítás díja:

- 0-4999 Ft között 1499 Ft

- 5000-14999 Ft között 999 Ft

- 15.000 Ft felett ingyenes