Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Szállítási módok

Bolti raktáron található termékek szállítási ideje várhatóan 1-2 munkanap

Külső raktáron található termékek szállítási ideje várhatóan 2-4 munkanap. 

Ha a rendelt termék elérhető üzletünkben is, akkor a 12:00 előtt leadott rendelések már másnapra házhoz érnek. Amennyiben a termék külső raktárunkban van, úgy a várható szállítási idő 2-4 munkanap. Amennyiben több információra van szüksége rendelésével kapcsolatban, kérjük keressen minket telefonon vagy emailben. 

Házhozszállítás esetén a GLS minden esetben küld értesítést a kiszállítást megelőző munkanapon. Személyes átvétel esetén, a termék üzletbe való beérkezését követően, azonnal értesítjük a vásárlót emailben.  Bővebb információért a rendelésével kapcsolatban kérjük keressen minket emailben, telefonon vagy Facebookon, ahol pontos tájékoztatást tudunk adni minden rendelésről.

Sajnos előfordulhat, hogy technikai hiba miatt a rendszer hibás raktárkészletet jelenít meg, az ebből eredő hosszabb szállítási időért vagy esetlegesen olyan termékért, amit készlethiány miatt nem áll módunkban kiszolgálni, felelőséget nem vállalunk.

Személyes átvétel: Rendelését személyesen is átveheti új üzletünkben a Szél Kálmán tér mellett a 1024 Budapest Dékán utca 4-ben. A megrendelés átvehetőségéről minden esetben emailben tájékoztatjuk. Legközelebbi parkolóház a Fény utcai piac parkolóháza.

 

Házhozszállítás: Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. Házhozszállítás esetén a GLS minden esetben küld értesítést a kiszállítást megelőző munkanapon. Amennyiben az első alkalommal nem sikerül átvenni a csomagot, a GLS mégegyszer megpróbálja azt kiszállítani. Kérjük amennyiben visszamondja vásárlását, azt még a csomag feladása előtt tegye meg! Max 38kg/csomag.

- A GLS e-mailen értesíti a címzettet a feladást követően.

- Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.

- A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Házhozszállítás díja:

0-4999Ft 5000-15.000 Ft 15.000-24.999 Ft  25.0000 felett
Összeg: 1999Ft 1699 Ft 999 Ft Ingyenes

 

Átvétel GLS csomagponton: Vegye át a megrendelt termékeket egy Ön által kiválasztott GLS csomagponton. A GLS minden esetben értesítést küld ha a rendelése átvehető a kiválasztott csomagponton. Max 20kg/csomag.

Csomagpontra szállítás díja:

0-9999 Ft 10.000-19.999 Ft 20.000 Ft felett
Összeg: 1299 Ft 899 Ft Ingyenes