Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Fizetési módok

Készpénzes vagy kártyás fizetés üzletünkben: Üzletünkben (1024 Budapest Dékán utca 4.) történő személyes átvételkor készpénzben és bankkártyával is fizethet. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor. Utánvét költsége 400 Ft. Ez sajnos a csomagküldő szolgálatok által felszámolt extra az utánvét kezeléséért. Kérjük válassza a bankkártyás fizetést vagy az előre utalást, hogy elkerülje az utánvét kezelés felárát. 

 

Banki átutalás (előre utalás): A vásárlónak lehetősége van a rendelés összértékét banki átutalással rendezni. Ebben az esetben a rendelés leadása után a visszaigazoló emailben is szereplő számlaszámra kell a rendelés összértékét átutalni. Kérjük a tárgy mezőbe a rendelés számát írja be. A rendelést csak az összeg beérkezését követően áll módunkban teljesíteni. 

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Név: Homevet Patika Kft.

Számlaszám (OTP bank): 11701004-25970838-00000000

Tárgy: Kérjük a rendelés számát írja bele!

 

Online bankkártyával: A vásárlónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával megfizetni a SimplePay Online fizetési rendszer használatával. Ezt a lehetőség lehet választani házhozszállítás/csomagpontra szállítás és személyes átvétel esetén. SimplePay-es fizetés esetén természetesen nincs utánvét kezelési díj. 

Mi az az erős ügyfél-hitelesítés?

SimplePay Online Fizetési Rendszerről bővebben:

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. 

Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt: 

SimplePay Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Simple  Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető. 

További információért kérjük, látogasson el a www.simplepay.hu honlapra!

Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a SimplePay Online Fizetési Rendszerrel, és az online vásárlással kapcsolatban talál információkat.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

                 

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK

  

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.