Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Kullancs és bolha elleni szerek

Élősködők elleni szerek kutyák részére.

Legyen az külső (bolha, kullancs...) vagy belső (galandférgek, fonálférgek…) élősködő , nálunk megtalálja az ellenszert!

  • Hangsúlyoznunk kell a megelőzés fontosságát!

  • A külső élősködők, pl a kullancsok gyakran terjesztenek betegségeket, így elsősorban arra törekedjünk, hogy ne is találkozzon velük szőrös kis kedvencünk!

Olvassa el állatorvosunk cikkét a kullancsok által terjesztett gyakoribb betegségekről!

Kínálatunkban számos formában (rácsepegtető oldat, spray, tabletta, nyakörv stb) talál állatorvosi vény nélkül is megvásárolható élősködők elleni szereket, melyek adagolásának betartásával megelőzhető és elpusztítható a sokféle kellemetlen parazita!

Ne feledkezzünk el a rendszeres féregtelenítésről és ne csak tavasszal gondoljunk a kullancsokra!

  • Lakásban tartott kutyus a séta folyamán is összeszedheti a nem kívánt bolhákat, és cipőtalpunkon mi is bevihetjük a lakásba nem kívánt apróságokat!
  • Fertőzés esetén gondoljunk a környezet kezelésére is, mindenképpen kezeljük a kutya fekvőhelyét és eszközeit.

Állatorvosi vényköteles termékek pl Bravecto megvásárlása a Homevet Patikában, állatorvos álltal, személyes átvétellel lehetséges. Az árakról és készletről kérjük érdeklődjenek e-mailben vagy telefonon. Köszönjük!

Rendezés: