Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Rólunk

Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.

-          Anatole France

 

2020 decemberében megnyitottuk állatpatikánkat Budapest egyik legszebb részén, a Bem rakparton a Lánchíd lábánál és webáruházunkat pedig a leglátogatottabb helyen, az interneten.

Tudjuk, hogy minden állattartó a legjobbat akarja kedvencének, de ez nem minden esetben a legdrágább, legszebb csomagolású terméket jelenti. A rengeteg táp és gyógyszer közül, szakmai segítség nélkül, rendkívül nehéz választani, épp ezért szerettünk volna létrehozni egy olyan helyet, ahol kizárólag olyan termékek elérhetőek, amik állatorvos által ellenőrzött, megbízható minőséget biztosítanak.

Szakmai hátterünket dr Papp Zoltán állatorvos biztosítja.

Állatorvosunk a sok-sok év tapasztalatát és szakmai tudását felhasználva gyűjtötte össze a legjobb termékeket, hogy minden társállat hosszú, egészséges és boldog életet élhessen.

Állatpatika lévén segítünk nektek megtalálni a legjobb, és kedvence szituációjának legmegfelelőbb terméket, legyen az gyógyszer, táplálékkiegészítő, vitamin, bolhanyakörv, tisztítószer, állateledel, vagy felszerelés.

Állatorvosunk házhoz megy, de személyesen és telefonon is számíthattok segítségére.

Céljaink között előkelő helyen áll az állatok szeretetének, megértésének, tartásához szükséges ismereteinek terjesztése, így számíthattok szakmai tanácsadásra és hasznos, érdekes olvasmányokra.

 

Webáruházunk kínálata folyamatosan bővül, de nyitottak vagyunk termék ötletekre, kritikákra.

Szívesen utána nézünk és ha megoldható akkor be is szerezzük az általatok ajánlott termékeket.

Szeretettel várjuk rendeléseteket vagy személyes látogatásotokat üzletünkben.

Homevet Patika

https://homevet.hu

informacio@homevet.hu

+36 30 121 7464

1024 Budapest Dékán utca 4.