Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Happy Cat Vet Struvit macskaeledel struvit köves macskáknak

Kiszerelés
1kg

Különleges állatorvosi étrend a struvitkövek feloldására és megelőzésére.

Gyártó: Happy Cat
Elérhetőség: Bolti raktáron (1-2 munkanap)

Leírás

Kérjük érdeklődjön az aktuális árakról emailben az informacio@homevet.hu címen vagy telefonon a +36301217464 telefonszámon.

Elérhető kiszerelések: 300g, 1 kg, 4kg, konzerv 200g.

A forgalmazó kérésére online nem értékesíthető.

 

Speciális étrend struvit köves macskáknak
A Happy Cat VET Diet Struvit egy teljes értékű diétás takarmány, amely a struvitkövek feloldására és a struvitkövek kiújulásának csökkentésére szolgál macskákban.

A diéta egyaránt alkalmas macska urológiai szindrómában (FUS) szenvedő macskák etetésére. Ennek a speciális takarmánynak a fő jellemzői a kiváló minőségű fehérje, a csökkentett magnézium- és foszforszint, valamint a vizelet savanyító tulajdonságai.

Ez a vizelet pH-értékének egyértelmű csökkenését eredményezi. Az enyhén megemelkedett nátriumszint növeli a vízfogyasztást, és ezáltal a húgyutak kiöblítését. A benne található gyógynövényeket – a pitypangot és a csalánt – hagyományosan a hagyományos húgyúti kezelések kiegészítésére használják.

A mérsékelt fehérjeszint csökkentett magnézium- és foszfortartalommal kombinálva hozzájárul a struvitkövek feloldásához és a struvitkövek kiújulásának csökkentéséhez
Az enyhén megemelkedett nátriumszint elősegíti a megnövekedett vízfogyasztást és ezáltal a húgyutak kiöblítését
A vizelet savasító tulajdonságai hozzájárulnak a vizelet pH-értékének csökkentéséhez
Teljes értékű diétás takarmány felnőtt macskáknak a struvitkövek feloldására, a struvitkövek kiújulásának csökkentésére és macska urológiai szindróma (FUS) esetén. A Happy Cat VET Diet Struvit csak állatorvos javaslatára kapható.

További tanácsok:

  • Használat előtt és a használat időtartamának meghosszabbítása előtt javasolt állatorvos tanácsát kérni.
  • A maximális kőoldó hatás elérése érdekében kizárólag diétás táplálékot etessen. Beszélje meg állatorvosával a kiegészítő táplálkozási igényeket.
  • Ideális esetben az étrendet megfelelő kiegészítő táplálékra kell átállítani, 10%-os lépésekben, legalább 2-4 hét alatt.
  • A macskák struvitkövek kialakulásának elkerülése érdekében keverje össze a táplálékot 1:1 arányban (egyenként fél adag) normál Happy Cat szárazeledel. Rendszeresen ellenőrizze a vizelet pH-értékét.
  • Naponta több kis étkezést kínáljon, hacsak állatorvosa másként nem javasolja.
  • A takarmány mennyiségét az adott kedvenc anyagcseréjéhez kell igazítani, így bizonyos mértékig szükség lehet a mennyiség csökkentésére vagy növelésére.
  • A víznek mindig rendelkezésre kell állnia.
  • Javasolt felhasználási idő: 5-12 hét a struvitkövek feloldásához. A struvit kő kiújulásának csökkentésére, kezdetben 6 hónapig.
  • Ha Happy Cat VET Diet Struvit nedves eledelhez keveri, vegye figyelembe, hogy 100 g nedves táp 21 g szárazeledelnek felel meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Betegség Húgykő
Állat életkor Felnőtt
Méret Minden méretű
fehérjeforrás Baromfi