Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Furminator Dual Grooming Brush-Kétoldalas kefe

Betegség
Bőrproblémák
6.999 Ft
Menny.:db

A FURminator Dual Grooming Brush kétoldalas "kettő az egyben" szőrzetápoló kefe, amely kemény és puha sörtéivel kisimítja és fényessé teszi a bundát. Használja naponta, 5-10 percen keresztül fésülve kedvencét.

Elérhetőség: Bolti raktáron (1-2 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 70

Leírás

- kettő az egyben szőrzetápoló kefe, amely kisimítja és fényessé teszi a bundát

- A tartós, fém sörték (kemény sörték) oldala a csomók és a szennyeződések eltávolítására, valamint az állat bőrének masszírozására szolgál.

- A vaddisznószőrből készült sörték (puha sörték) oldala simítja és fényesíti a szőrzetet.

- Ergonomikus kialakítású, csúszásgátló nyél a legjobb fogás érdekében

- méretek: 20,5 x 6 cm

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator kétoldalas kefét (FURminator® Dual Grooming Brush).

1. lépés

Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe.

Gyengéden húzza végig a kefét az állat bundáján a szőr növekedésének irányában.

Haladjon kutyája fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel.

Ugyanazon a területen ne ismételje meg túl sokszor a mozdulatot, mert az kutyája bőrének és szőrzetének irritációjához vezethet.

Addig folytassa a kefélést, míg a kutya bundájából minden koszt és kóccsomót el nem távolított, és a szőrzet teljes felületét át nem kefélte.

2. lépés

A szőrzetápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan átnézze kutyáját.

Kefélés közben nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, további kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!

MELYIK OLDALÁT HASZNÁLJAM?

A vaddisznószőrből készült sörték (puha sörték) oldala kiváló, sokoldalú kefe, mely kutyáknál a legtöbb szőrtípushoz használható, eltávolítja a koszt, simává és fényessé varázsolva a szőrt. A fém sörték oldala (kemény sörték) kiváló a hosszú szőrzetű állatokhoz, a legjobb a csomók és szennyeződések eltávolításához, illetve az állat bőrének masszírozására.

MIKOR HASZNÁLJAM A FURMINATOR KÉTOLDALAS KEFÉT (FURMINATOR® DUAL GROOMING BRUSH)?

Bármikor átkefélheti kutyája bundáját, akár nedves, akár száraz.

A kefélést kiegészítheti más szőrhullás elleni deShedding termékekkel. 

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR® KÉTOLDALAS KEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében naponta, 5-10 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® kétoldalas kefével, de ez függ a kutya fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is.Az intenzívebb vedlési időszakban, vagy ha a kutya szőrében túl sok kosz és gubanc gyülemlett fel, ennél gyakrabban is szükség lehet a kétoldalas kefe használatára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Állat életkor Minden életkor