Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Furminator Aljszőrkefe Kisállatoknak

Betegség
Bőrproblémák
7.499 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

A kisállatok számára tervezett FURminator Undercoat deShedding Tool aljszőrkefe akár 99%-ban eltávolítja a kilazult, vedlést okozó szőrszálakat kisállata aljszőrzetéből. Segít csökkenteni a szőrlabda-képződést is. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

Gyártó: Furminator
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.

Leírás

TERMÉKINFORMÁCIÓ

A rozsdamentes acél deShedding él a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.

A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken.

Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.

A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.

Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

  • FUREJECTOR® GOMB

Könnyedén kiszedhető vele a szőr a keféből, a szőrtelenítés így egyszerűbb, mint valaha

  • ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

Biztonságosan hatol ál a felső rétegen, hogy könnyedén eltávolítsa az elhalt szőrszálakat és az aljszőrzetet anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a felső bundát**

Az ívelt él igazodik kedvence adott testfelépítéséhez és alakjához a kényelem érdekében

**Előírásszerű használat esetén

  • ERGONOMIKUS NYÉL

A kényelmes és könnyű használatért

  • BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

A bőrvédő végigsiklik a bőrön, így az eszköz nem nyomódik be a széleknél sem.

Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator aljszőrkefét (FURminator® undercoat deShedding Tool).Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés – eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt.*

1. LÉPÉS

Az aljszőrzet deShedding kezelése elvégezhető bármikor, amikor kedvence bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni. A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén javítsa a háziállatok bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. LÉPÉS

Mielőtt használná a deShedding aljszőrkefét, nézze át alaposan kedvencét.Nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!Ezen kívül, mielőtt a deShedding aljszőrkefét használná, távolítsa el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Fur Dematting Tool vagy Grooming Rake bontókefével. 

3. LÉPÉS

A deShedding eszközt is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányába, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat. Haladjon kedvence fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé irányban. Noha a bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást. Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. LÉPÉS

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

*Előírásszerű használat esetén 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

BÁRMELY HÁZIÁLLATON HASZNÁLHATÓK FURMINATOR DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉKET?

A deShedding aljszőrkefe a legtöbb olyan állat ápolásához alkalmas, amelyek vedlenek, vagyis a kutyák, macskák, kisállatok és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok, pl. lovak és szamarak szőréhez.A nem vedlő fajtákon nem szabad alkalmazni, sem pedig a különösen érzékeny bőrű házikedvenceken.Kérjük, mielőtt használná a FURminator® aljszőrkefét, konzultáljon állatorvosával, ha nem biztos benne, hogy az ön kedvencének milyen típusú szőrzete van.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer-kétszer, 10-20 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® deShedding eszközzel, de ez függ az állat fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is.Az intenzívebb vedlési időszakban ennél gyakrabban is szükség lehet az aljszőrkefe használatára.A FURminator vágóélét úgy terveztük, hogy a szőrápolás gyorsabb és könnyebb legyen, míg a bőrvédő Skin Guard® design révén a kefe egyenletesen siklik kedvence testén.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

A deShedding aljszőrkefe nagy mennyiségű kilazult szőrszálat távolít el, így olyan helyszínt válasszon, amelyet könnyű tisztítani, például kültéri vagy beltéri járólapos padló, így kényelmesebb lesz az utólagos takarítás.De a legfontosabb, hogy olyan helyet válasszon, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

HOGYAN ÁPOLJAM A DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉMET?

Mielőtt használná a deShedding kefét, kefélje át a szőrzetet, hogy az esetleges összetapadt, kócos csomókat eltávolítsa.Ha az aljszőrkefét kócos, összecsomósodott bundán használja, abba beletörhet az eszköz foga, és kedvencének is fájdalmat okozhat.

Ügyeljen rá, hogy ne ejtse le az eszközt, és ne is tegye olyan helyre, ahonnan leeshet, mert attól is megsérülhet a kefe fogazata.

A deShedding vágóélét meleg vízzel és gyengéden tisztító szappannal lehet tisztítani szükség esetén. A tisztítás segíthet abban is, hogy az aljszőrkefe fogazatában összegyűlt elhalt hámsejteket, korpát eltávolítsa, az eszköz éle így ismét hatékony lesz.Mielőtt elrakná, hagyja teljesen megszáradni a deShedding eszközt!

A FURminator aljszőrkefe vágóéle körül élvédő található, így tároláskor nincs szükség külön tokra.Egyszerűen csak nyomja le a FURejector® gombot, és húzza maga felé, hogy a helyére kattanjon az élvédő, amely védi a deShedding vágóélét.

Paraméterek

Állat életkor Minden életkor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Trixie Szilikonos Alom Rágcsálóknak Fresh'n'Easy 1L

Gyártó: Trixie

Trixie Fresh’n’Easy szilikon-szemcsés kisállatalom tengerimalac, nyúl, hörcsög és más kisrágcsáló számára. Kiváló szagmegkötő és nedvszívó képességű, nem porzik!

Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
899 Ft

Sanilove Szagsemlegesítő alomtálcákhoz 125 ml

Gyártó: Sanilove
Semlegesíti a macskák és a rágcsálók vizeletének ammónia szagát, impregnálja a tálcát, hordozókat és kenneleket.
Várható szállítás: 2021. szeptember 23.
1.999 Ft

Chipsi Sunshine Bio Széna Borsmentával 600 g

Gyártó: Chipsi
Természetes BIO hegyi széna frissítő borsmentával. Alom és takarmány rágcsálók és kisállatok részére.
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
1.399 Ft