Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Ferplast Genica Filteres Macska Wc 56,2×43,5×38,4 cm

Betegség
Húgyúti problémák
12.999 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Minden macska számára alkalmas. - Légmentesen nyíló ajtó és szellőztetés a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. - Fogantyúval és lábakkal ellátva. - Könnyű karbantartás a felső és az alsó rész szétválaszthatóságának köszönhetően. - Aktívszén-szűrőt tartalmaz. Mérete: - hossz: 56,2 cm - szélesség: 43,5 cm - magasság: 38,4 cm

Gyártó: Ferplast
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 130

Leírás

A Ferplast Genica macska WC innovatív kialakításának köszönhetően tökéletesen megsemmisíti a kellemetlen szagokat a cica wc-n kívül és belül egyaránt.

  • Az aktív szenes szűrőrendszer előnyei:

A Ferplast macska WC egyik legnagyobb előnye a többi macska toalettel szemben, hogy nem pusztán elzárja a külvilágtól a kellemetlen szagokat, de aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően el is nyeli azokat. A filter a toalett felső részén van elhelyezve, a bejárati ajtó felett. A filtert időközönként cserélni is lehet, így biztosíthatjuk, hogy a szagmentes fürdőszoba tartós maradjon (a termékhez nem tartozék a csere filter!).

  • A Ferplast fedett macska WC paraméterei:

A Ferplast macskatoalett innovatív levegőáramoltató rendszere kellemes, tiszta levegőt teremt a toaletten kívül és belül. A macskatoalett hátsó részén egy járat található, melyen a levegő szabadon áramlik be a macska wc-be. Az így keletkezett légáram a használt, kellemetlen szagú levegőt a wc fedele felé irányítja, ahol egy aktív szén szűrőn keresztül a levegő távozni tud a toalettből. A szűrő megköti a kellemetlen szagokat, így a kifelé áramló levegő már ismét friss, tiszta illatú lesz. Ez a szellőzés biztosítja kedvencünk számára is a kellemes légkört a toalett belsejében.

A tökéletes szagtalanítást segíti a két részből álló, légmentesen záródó macskaajtó is. Az ajtón lévő átlátszó plexi rész csak befelé nyílik, visszacsapódva ugyanis nekiütközik az ajtó külső keretének, így légmentesen lezárja a toalettet. Nem kell azonban megijednünk, kedvencünk nem ragad bent a wc-ben. Kifelé jövet az ajtó kerete együtt mozdul az átlátszó plexivel, így kedvencünk könnyedén ki tud bújni az alomból. A cicatoalett könnyen tisztítható. Egy alomlapát segítségével egyszerűen kiszedhetjük a használt részeket a tálcából, így a wc újból használhatóvá válik.

  • A termék teljes mérete 56,2×43,5×38,4 cm. Ez a méret épp megfelelő arra, hogy a cicák meg tudjanak fordulni a toalett belsejében, így kényelmesen és problémamentesen végezhetik a dolgukat odabent.

A Ferplast Genica fedett macska WC innovatív levegőáramoltató rendszerének, légmentesen záródó ajtajának, és aktív szénszűrő rendszerének köszönhetően az eddigi leghatékonyabban szagmentesítő macskatoalett. Tegye kényelmesebbé, komfortosabbá otthonát a Ferplast macska wc segítségével!

Paraméterek

Állat életkor Minden életkor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

KingStar Szilika Illatmentes macskaalom

Gyártó: Kingstar

Összehasonlítva a hagyományos almokkal a Kingstar szilika alapú macskaalom kiváló nedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb.

100% természetes és biológiailag lebomló, nem mérgező és környezetbarát.

Várható szállítás: 2022. május 23.
2.890 Ft -tól

Flamingo Peremes Alomtálca macskáknak

Gyártó: Flamingo
Különböző színekben elérhető műanyag alomtálca, a praktikus perem megakadályozza, hogy a macska kikaparja az almot. 
Várható szállítás: 2022. május 23.
4.699 Ft -tól

Flamingo Fedeles Macska Wc 39*55*41 cm

Gyártó: Flamingo
Flamingo Fedeles Macska Wc 39*55*41 cm 
Várható szállítás: 2022. május 23.
8.499 Ft