Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Royal Canin

A Royal Canin táplálási filozófiája

A Royal Canin már a kezdetektől élen jár a tudományos alapokon nyugvó táplálásban. A háziállatok táplálásával kapcsolatos megközelítésünk mindig tudományos tényeken alapult, és folyamatosan tájékozódunk táplálási szakemberek, állatorvosok és tudósok kutatásaiból a világ minden tájáról. Táplálási filozófiánk, amelyet már a kezdetektől a tudomány és megfigyelés vezérel, három fő elvben gyökerezik; elsősorban a macskák és kutyák igényeiben, a pontos táplálékkialakításban és a folyamatos innovációban.

A macskák és kutyák igényei alapján

A kutya nem ember, a macska pedig nem kisméretű kutya. Az emberek, macskák és kutyák közötti alapvető fiziológiai különbségek miatt ezen élőlények táplálkozási igényei eltérőek. A Royal Canin-nél arra törekszünk, hogy megértsük a legkisebb táplálkozási különbségeket is az egyes fajok között, és ezzel hozzájáruljunk ahhoz, hogy étrendünk minden állat egyedi szükségleteit kielégítse.

Ez azt jelenti, hogy új termékeink kutatása és fejlesztése során nem az emberi táplálkozási trendekre vagy az állattartók igényeire támaszkodunk, hanem a tudomány és megfigyelés révén szerzett eredmények alapján alakítjuk ki az egyes macskák és kutyák egészségéhez létfontosságú eleségek pontos összetételét. Az állatok valós szükségleteinek előtérbe helyezése világos és egyértelmű irányt szab kutatásainknak, és biztosítja, hogy eledeleink valóban az állatok egészséges táplálását szolgálják.

A tápanyagok alapos ismerete és a macskák és kutyák egyedi igényeinek figyelembe vétele révén, hatékony és testre szabott megoldást tudunk kínálni. Azzal, hogy kizárólag arra összpontosítunk, hogy a macskák és kutyák egészséges életét elősegítsük, a lehető legjobb okot adjuk arra, hogy Ön is a mi eledeleink közül válasszon kedvencének.

Rendezés: