Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi tájékoztatóban szereplő irányelvek értelmében.

Happy Cat Vet Intestinal emésztési rendellenességekre

Kiszerelés
1kg
A Happy Cat VET Diet Intestinal diétás teljes értékű táp 6 hónapos kortól fiatal macskáknak és felnőtt macskáknak az akut bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítésére szolgál.
Gyártó: Happy Cat
Elérhetőség: Külső raktáron (2-4 munkanap)

Leírás

Kérjük érdeklődjön az aktuális árakról emailben az informacio@homevet.hu címen vagy telefonon a +36301217464 telefonszámon.

Elérhető kiszerelések: 300g, 1 kg, 4kg

A forgalmazó kérésére online nem értékesíthető.

Speciális állatorvosi diéta emésztési rendellenességekre
A Happy Cat VET Diet Intestinal diétás teljes értékű táp 6 hónapos kortól fiatal macskáknak és felnőtt macskáknak az akut bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítésére szolgál.

A gluténmentes recept különösen jól emészthető összetevőket és hozzáigazított szénhidrátszintet kínál. Ez a fokozott nátrium- és káliumtartalmú, jól emészthető takarmány könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, mint például csirkehús, rizs, baromfi zsír és tojás. Ez hatékonyan csökkenti a macska emésztőrendszerére nehezedő stresszt, és kompenzálja a túlzott nátrium- és káliumveszteséget a székletben. Az értékes élelmi rostok elősegítik a bélflóra optimális egyensúlyának regenerálódását, és megtartják a vizet, hogy stabilizálja a széklet állagát. A benne található gyógynövényeket – kamilla és koriander – hagyományosan a gyomor-bélrendszeri problémák hagyományos kezelésének kiegészítésére használják.

A jól emészthető összetevők különösen gyomor- és bélbarátak
Az értékes élelmi rostok segítenek stabilizálni a széklet állagát
Az élesztőgombákból származó inulin és mannán oligoszacharidok (MOS) támogatják a bélflóra regenerálódását
Teljes értékű diétás takarmány fiatal macskáknak 6 hónapos kortól és felnőtt macskáknak a bélrendszeri felszívódási zavarok csökkentésére. A Happy Cat VET Diet Intestinal csak állatorvos javaslatára kapható.

További tanácsok:

  • A speciális diéta alkalmazása előtt ajánlott állatorvos véleményét kikérni.
  • A legjobb hatás érdekében kizárólag ezt a diétás tápot adja a macskájának. Mielőtt bármilyen kiegészítő ételt adna, konzultáljon állatorvosával.
  • Naponta több kis étkezést kínáljon macskájának, hacsak állatorvosa másként nem javasolja.
  • A takarmány mennyiségét a macska egyéni anyagcseréjéhez kell igazítani, így bizonyos mértékig szükség lehet a mennyiség csökkentésére vagy növelésére.
  • Győződjön meg arról, hogy macskája mindig hozzáférhet friss vízhez.
  • Javasolt használati idő: legfeljebb 12 hét.
  • Ha Happy Cat VET Diet Intestinalis nedves eledelhez keveri, vegye figyelembe, hogy 100 g nedves táp 23 g szárazeledelnek felel meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Betegség Gyomorbetegség
Állat életkor Minden életkor
Méret Minden méretű
fehérjeforrás Csirkehús